Individuele week in GranadaGranadaAlhambra1

Bij wandelcoaching vinden de gesprekken tussen coach en cliënt al wandelend plaats, op een mooie plek in de natuur. Tijdens deze week is dat La Dehesa del Generalife, een natuurgebied op 10 minuten van het centrum van de stad Granada, met uitzicht op de stad Granada en het Alhambra.

Wandelcoaching biedt een aantal belangrijke voordelen op coaching die tussen vier muren plaatsvindt. Zo helpt wandelen in de natuur u om stil te worden in uw hoofd. Er gaat een rustgevende werking uit van de natuur, waardoor u beter in staat bent te luisteren naar uw innerlijke gevoel.
Als u wandelt komt u in beweging, alles wat vast lijkt te zitten in uw hoofd, komt hierdoor ook gemakkelijker in beweging. Een ander groot voordeel is dat u veel sneller een antwoord op uw vraag heeft dan bij standaard coaching.

Dehesa 2

Dehesa pad

 

 

 

Tijdens de wandeling en door middel van oefeningen, staan we stil bij uw coachvraag. We beantwoorden vragen als: Welke kant wilt u op? Welke obstakels liggen er op uw pad? Wat heeft u al bereikt? Wat maakt u blij? U bepaalt het thema van de coachingsessies. Dit kan met uw loopbaan te maken hebben, met doelen die u wilt bereiken of een persoonlijk thema dat u graag verhelderd en opgelost wilt hebben.

Tijdens de intakesessie in Nederland maken we kennis met elkaar en bespreken wij samen uw coachvraag.

Tijdens de wandelweek in Granada plannen we vijf coachsessies in de middag. De overige tijd bent u vrij om te genieten van de fantastisch mooie stad Granada.

Data 2015:
12 – 16 juni 2017

Prijs:
De coachweek kost 699 euro.

Deelnemers:
Individueel of indien gewenst met iemand anders samen (tegelijk opgeven).
Indien u samen met een vriend(in) of partner boekt voor gezamenlijke coaching, krijgt u elk nog 50 euro extra korting.
Voor meer informatie, of om u aan te melden, gaat u naar het formulier of stuurt u een mail.
 
 

Overnachting

Dankzij mijn contacten in Granada kan ik ook een voordelige overnachting voor u regelen. Bijvoorbeeld:

Hotel Guadalupe (www.hotelguadalupe.es), tegenover ingang Alhambra en dus ook de startplaats van de wandelingen.


Comments are closed.

Speciale aanbiedingen


Join Us

http://www.facebook.com/pages/Irene-de-Boer-Career-Coaching-Training/145849315491122?sk=wall#!/pages/Irene-de-Boer-Career-Coaching-Training/145849315491122?sk=wall View Irene de Boer's profile on LinkedIn http://twitter.com/Irenebeweegt