Ik ben Irene de Boer (1974) en in februari 2014 ben ik de eerste en enige coach in Nederland geworden die zich Neuro Imaginatie coach mag noemen. In april 2011 ben ik cum laude afgestudeerd aan de opleiding Personeel en Arbeid, met specialisatie Loopbaanontwikkeling en Arbeidsintegratie. In augustus 2013  heb ik de opleiding tot NLP Master Practitioner, aan de NLP Academy, succesvol afgerond en in 2011/2012 heb ik diverse workshops wandelcoaching gevolgd bij Nanette Kant van Innersteps.

Ik houd van contact met mensen. Taal en cultuur zijn voor mij een uitdaging. Ik ben makkelijk benaderbaar, zorgvuldig, inlevend, betrouwbaar en laat mensen in hun waarde.
Verder houd ik van (zelf georganiseerde) reizen, lezen, (vreemde) talen spreken en Argentijnse Tango. Daarnaast word ik blij van wandelen en hardlopen in de bossen.

Ik heb ervaring opgedaan bij Achmea Transfer Centre, Delta, Vluchtelingenwerk en Felua Groep/ Interstap en heb op vele plaatsen in binnen- en buitenland gewoond, gewerkt en gestudeerd. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan, omdat ik me graag inleef in de cultuur en taal van een ander land. Mede hierdoor heb ik een diverse achtergrond aan werkervaring. Voor uitgebreide informatie over mijn werkervaring en opleidingen verwijs ik naar mijn profiel op linkedin.

View Irene de Boer's profile on LinkedIn


Comments are closed.

Speciale aanbiedingen


Join Us

http://www.facebook.com/pages/Irene-de-Boer-Career-Coaching-Training/145849315491122?sk=wall#!/pages/Irene-de-Boer-Career-Coaching-Training/145849315491122?sk=wall View Irene de Boer's profile on LinkedIn http://twitter.com/Irenebeweegt