Wandelcoaching

Bij wandelcoaching vinden de gesprekken tussen coach en cliënt al wandelend plaats, bijna altijd op een mooie plek in de natuur. Dit biedt een aantal belangrijke voordelen op coaching die binnen tussen vier muren plaatsvindt. Zo helpt wandelen in de natuur u om stil te worden in uw hoofd. Er gaat een rustgevende werking uit van de natuur, waardoor u beter in staat bent te luisteren naar uw innerlijke gevoel. Als u wandelt komt u in beweging, alles wat vast lijkt te zitten in uw hoofd, komt hierdoor ook gemakkelijker in beweging.
 

Individuele Wandelcoaching

Bent u liever in beweging dan dat u stil zit? Houdt u van wandelen? Dan is wandel coaching voor u de oplossing. Tijdens een wandeling, en door middel van oefeningen, in het bos en open veld staan we stil bij uw vraag. Welke kant wilt u op? Welke obstakels liggen er op uw pad? Wat maakt u blij?


Voor meer informatie, of om u aan te melden, gaat u naar het formulier of stuurt u een mail

 

Breng uw pad in kaart en zet de eerste stappen

In deze serie van wandelcoaching gaat u stappen zetten om uw levenspad duidelijk te krijgen. Door gebruik te maken van oefeningen en gesprekken in de natuur krijgt u inzicht in wie u bent, waar u goed in bent en welk pad u blij van wordt.

Wat is uw wens?
In deze workshop staat u allereerst stil bij wie u bent, daarna gaat u aan de slag met het verduidelijken van uw wens. Is dit werkelijk wat u wilt of zit er een andere vraag achter?

Wat houdt u tegen?
Welke gedachten, overtuigingen en obstakels houden u tegen om te doen wat u wilt? Door dezen te onderzoeken, krijgt u hier inzicht in en leert u er anders mee om te gaan.

Waar bent u goed in?
Vandaag staat u stil bij uw kwaliteiten. Waar bent u goed in, waar wordt u blij van?

Welke keus maakt u?
In deze workshop staat het maken van uw keus centraal. Wat zegt uw hart? Wat zegt uw hoofd? Aan het eind van de sessie weet u welke keus de juiste keus is voor u.

Uw keus verwezenlijken
Vandaag gaat u de eerste stap zetten om uw wens te realiseren. Wie of wat hebt u hier voor nodig? Wanneer gaat u welke  volgende stap(pen) zetten?

Alle vijf sessies samen voor slechts 899 euro, incl. BTW

 


Comments are closed.

Speciale aanbiedingen


Join Us

http://www.facebook.com/pages/Irene-de-Boer-Career-Coaching-Training/145849315491122?sk=wall#!/pages/Irene-de-Boer-Career-Coaching-Training/145849315491122?sk=wall View Irene de Boer's profile on LinkedIn http://twitter.com/Irenebeweegt