Referenties clienten

Burn-out coaching/Neuro Imaginatie

Zo’n half jaar geleden is er bij mij een burn-out naar buiten getreden. Vanaf dat moment ben ik bij Irene Neuro Imaginatie oefeningen gaan doen. In het begin was het best nog wel zwaar naar mate we het vaker deden hoe makkelijker het werd. In het begin was ik ontzettend moe en het gaat steeds beter met mij. Ik gebruik het elk moment van de dag als ik merk dat het weer fout gaat en ik in de stress schiet. Mocht dat zo zijn dan ga ik met mijn wijsvinger en met mijn duim tegen elkaar aan en oefen ik met mijn ademhaling. Dat voelt goed en het zet je weer even in op het goede spoor.
Daphne, 35 jaar

Onderstaande is een referentie van een bekende van mij die Neuro Imaginatie Coaching heeft gehad van mijn trainer. (vertaald uit het Duits)

Na zeer lange, maanden durende, therapieën in de REHA Klinik, kreeg ik van mijn verzekering het aanbod om bij de heer Kraemer van Brain Join, coachingsessies te volgen. Na slechts drie sessies had ik al weer meer vertrouwen in mijzelf en kon ik mijn beperkingen leren accepteren. Het was niet alleen mijn verhaal vertellen en de aanzienlijke klachten, de existentiële angst, nee Horst Kraemer gaf me moed. De methode Neuro Imaginatie werkt met positief geassocieerde beelden die kracht en energie geven en die spanningen in het lichaam en stress afbouwen en oplossen. Het was de beslissende stap terug in het leven….
Albert, Zwitserland


Loopbaancoaching
Irene heeft mij inzicht in mijzelf, mijn wensen, vaardigheden en beperkingen gegeven. Zij heeft mij de taal leren beheersen om dit in kaart te brengen. Ik ben een aantal gereedschappen rijker om in sollicitatiegesprekken te gebruiken. Ik kan eenieder die op carrierevlak actief is Irene van harte aanbevelen.
Boudewijn de Graaf


Al vele jaren werk ik bij dezelfde bankinstelling in een functie die mij goed bevalt. Omdat het niet meer zo zeker is dat ik deze functie ook nog jaren kan blijven uitoefenen word ik gedwongen na te denken over de toekomst. Wat kan ik en wat wil ik ? Vragen die niet zo makkelijk te beantwoorden zijn. In de zoektocht naar die antwoorden heb ik me door Irene laten begeleiden en helpen. In een aantal sessies heeft zij mij handvatten gegeven om antwoorden te vinden. Haar aanpak is persoonlijk, geeft ruimte voor eigen inbreng, is sturend op de juiste momenten en ook humor ontbreekt niet. In veel gevallen werd ik bevestigd in dingen, die ik al wist, maar het heeft mij ook nieuwe inzichten gebracht. Ik dank Irene daarvoor en ik kan haar van harte aanbevelen.
Jan G, 53 jaar 


Individuele Sollicitatietraining
Als je na een aantal jaren in een vaste baan op zoek wilt naar een nieuwe functie, is het heel fijn om je sollicitatiekennis weer op te frissen. Irene heeft me hier fantastisch bij geholpen!
In de sollicitatietraining behandelt zij onder meer de do’s en don’t’s bij een sollicitatie en bespreekt vacature, brief en CV met je. Het meest nuttige is echter dat ook een echt sollicitatiegesprek wordt geoefend. Dit oefenen geeft veel vertrouwen voor het echte gesprek.
Met de hulp van Irene ben ik bij twee functies tot de laatste twee gekomen, helaas nog zonder het resultaat van een nieuwe baan. Zodra ik echter opnieuw word uitgenodigd voor een gesprek zal ik weer gaan trainen met Irene!
Janette, juridisch beleidsmedewerker bij een gemeente, 46 jaar

 


Sollicitatietraining
Ik heb bij Irene een sollicitatietraining van 2 dagdelen gevolgd. Deze training werd samen met Gemma Brands – Postma gegeven aan een zeer kleine groep deelnemers. Door deze kleinschaligheid krijg je als deelnemer veel aandacht. Ook was het mogelijk om extra aandacht te besteden aan de voor mij belangrijke onderdelen. Irene is een gedreven coach die echt geïntereseerd is in de deelnemers. Ze heeft een goed luisterend oor en geeft ook goede tips. Ik vond het al met al een prettige en nuttige sollicitatietraining.
Jos Jacobs
 


Themawandeling Wat beweegt u in 2012

Het was voor mij een inspiratievolle wandeling.
Marc, 41 jaar

Voor mij is het een inspirerende ochtend geweest. De Veluwezoom en Posbank is een stek waar ik vaak wandel, rust en inspiratie vindt en mij kan verbinden met de natuur. Het was fijn om lotgenoten te ontmoeten met dezelfde vragen mbt hun loopbaan. Het middel om al wandelend met een aantal vragen als ondersteuning op pad te gaan vond ik heel verrijkend. De natuur, wandelen, het spirituele is voor mij een belangrijk aspect van mijn leven.Door onze ontmoeting heb ik ontdekt dat wandel/natuurcoaching ook iets voor mij zou kunnen zijn omdat het alle aspecten in zich draagt waar ik blij van wordt en waar ik mijn opleidingen, (levens)ervaring en interesses in terug vindt.
Cora

De wandeling vanmorgen heeft me veel energie gegeven.
Er zijn zo veel dingen die ik op kan en wil pakken. In de gesprekken vanmorgen kwamen zo veel zaken terug die mij al vaak en lange tijd ook door anderen zijn verteld.
Nu weet ik waar mijn kracht ligt en wat ik daar mee wil gaan doen.
Ik heb er veel aan gehad en bruis van energie om er mee aan de slag te gaan.
Ronald

Op deze koude en regenachtige zondagmorgen kwam ik aan bij het mij bekende bezoekerscentrum in Rheden. Buiten stonden een aantal mensen die ik normaal gesproken zou zijn voorbijgelopen, maar nu was ik aandachtig naar andere deelnemers van de wandeling. Ik herkende een gespannen verwachting bij enkele mensen en sprak hen aan. Inderdaad, zij kwamen ook voor ‘de wandeling’. Herkende ik mijzelf in hen? Keek ik in de spiegel? Ben ik benieuwd naar hun leven, hun verhaal? Voor welke keuzes staan zij? Hoe zien zij mijn verwarring en te maken keuzes? Wat doe ik hier eigenlijk in de kou en de regen en… willen zij nu wel de regen in om .. ja om wat???

De groep was compleet en we waren ongeveer met zijn tienen inclusief Irene en Gemma, de coaches.
Ik schudde iedereen de hand en deed een eerste indruk op. De groep was zeer uiteenlopend, zeker 40+, vrouwen en mannen, met sommigen voelde ik direkt een klik, met anderen zeker nog niet.
Ik was zeker gespannen over wie deze mensen zijn, hun verhaal en hun vragen.

De opdrachten van de coaches, de 1-op-1-sessies met andere deelnemers en de groepsgesprekken gaven, mede door de analogie van het op dat moment bewandelde pad en mijn, ons te kiezen wandelpad, meer duidelijkheid in mezelf. Daarnaast versterkte het vertrouwen in mezelf. Ik blijk niet de enige te zijn die met vragen rondloopt over zijn toekomst, over te maken keuzes, over het volgen van je hart, over je plaats in de maatschappij.

De 1-op-1-gesprekken en de groeps gesprekken werden in de korte tijd heel persoonlijk. Achtergronden als opvoeding, huidige en afgebroken relaties kwamen aan de orde. Deze mensen hadden duidelijk allen een enorme drive om iets met hun leven te doen en wilde niets achter houden om zichzelf en de anderen de kans te geven om de goede richting in te slaan.

Hoe had ik deze mensen aanvankelijk zo voorbij kunnen lopen?
Man, 53 jaar  


Comments are closed.

Speciale aanbiedingen


Join Us

http://www.facebook.com/pages/Irene-de-Boer-Career-Coaching-Training/145849315491122?sk=wall#!/pages/Irene-de-Boer-Career-Coaching-Training/145849315491122?sk=wall View Irene de Boer's profile on LinkedIn http://twitter.com/Irenebeweegt